Najkvalitetniji proizvodi
od mleka
po tradicionalnim receptima

Najkvalitetniji proizvodi
od mleka
po tradicionalnim receptima

Mleko
od krava
iz Dragačeva

Proces proizvodnje počinje od preuzimanja kvalitetne sirovine
direktno od poljoprivrednih proizvođača duž celog Dragačeva


HACCP

Mlečni proizvodi zahtevaju 100% posvećenost operativnim procedurama i uputstvima koji smanjuju rizik po bezbednost hrane. Sa ponosom ističemo da smo HACCP sertifikat dobili od strane renomirane austrijske kuće QualityAustria, što je našim potrošačima siguran pokazatelj da su “Vajati” mlečni proizvodi zdravi i bezbedni za konzumiranje.

U prvoj godini proizvodnje naši proizvodi su nagrađeni prestižnom nagradom na Novosadskom sajmu poljoprivrede. I pored velike konkurencije, renomiranih domaćih i stranih proizvođača, naši mlečni proizvodi odlikovani su sa Zlatnom plaketom za kvalitet Novosadskog sajma.

Jos jedna potvrda da našim kupcima isporučujemo samo kvalitetne proizvode i time ispunjavamo našu kompanijsku misiju.

Dragačevski kajmak

Zreli ili mladi?
Odluka je na Vama, naša misija je da svojim pažljivim radom i profesionalnim pristupom
obezbedimo kvalitet koji će obogatiti Vašu porodičnu trpezu.

Savremena tehnologija prerade kvalitetnog mleka, standardizovani higijenski uslovi
i proizvodnja smeštena na 540m nadmorske visine
zaslužni su za kvalitet naših proizvoda.

Mladi kajmak:


Tip pakovanja:
10kg , 5 kg ,3kg ,1 kg, 0.5 kg, 0.250 kg

Procenat mlečne masti: 65%
Procenat suve materije: 60%


Velika zlatna medalja
na 86. Međunarodnom poljoprivrednom
sajmu u Novom Sadu

Zreli kajmak:


Tip pakovanja:
10kg , 5 kg ,3kg ,1 kg, 0.5 kg, 0.250 kg

Procenat mlečne masti: 75%
Procenat suve materije: 65%


Srebrna medalja
na 86. Međunarodnom poljoprivrednom
sajmu u Novom Sadu

Dragačevski mladi sir

Starinski proces sirenja, razlivanje gruša i pažljivi način sečenja prepoznatljivih kriški, glavni su koraci u našoj proizvodnji.

Mladi sir:


Tip pakovanja:
10kg , 5 kg ,3kg ,1 kg, 0.5 kg

Procenat mlečne masti: 25-45%


Velika zlatna medalja
na 86. Međunarodnom poljoprivrednom
sajmu u Novom Sadu

Dragačevski zreli sir

Isključivo prirodnim putem, nakon 21 dana provedenog u komori za zrenje, nastaje zreli sir.

Zreli sir:


Tip pakovanja:
10kg , 5 kg ,3kg ,1 kg, 0.5 kg

Procenat mlečne masti: 25-45%


Velika zlatna medalja
na 86. Međunarodnom poljoprivrednom
sajmu u Novom Sadu